Tagcégek

ARIOSZ
Az Arioszt alapítói 2003-ban azzal a céllal hozták létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson az adatbányászat, valamint a piackutatási tevékenységekhez kapcsolódó kutatási, elemzési és üzleti tanácsadási területeken. Az Ariosz tevékenységének fő területei az adatbányászat, valamint a piackutatás- piacelemzés, illetve az ezekre épülő tanácsadás.
CORVINUS
A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete a marketing és médiagazdaságtani tantárgyak oktatásának, a marketing és média témaköreit átfogó tudományos és gyakorlatorientált kutatások felelőse a Gazdálkodástudományi Karon. Az Intézet az oktatott tantárgyak kínálata, az oktatók tudományos színvonala és létszáma, valamint a kutatási témák több területet átfogó jellege miatt is az ország vezető intézete. A BCE Marketing és Média Intézet a PMSZ társult tagja.
bell research
A 2000-ben alakult BellResearch az infokommunikáció, a szolgáltatások, a pénzügyek, a humán erőforrás és az energiapiac meghatározó kutató és tanácsadó specialistája. Professzionális megoldásokkal, magas hozzáadott értékű elemzéssel és kiemelt tanácsadási kompetenciával jó döntéseket támogatunk.
Az IMAS International Piackutató intézet 1993-ban alakult meg egy nemzetközi hálózat tagjaként. Nagy tapasztalattal rendelkező full service intézet, mely a szolgáltatások teljes spektrumát kínálja megbízóinak – a kutatási koncepció kidolgozásától kezdve a terepmunkán és a célorientált elemzéseken át egészen a tanulmányok prezentációjáig.
KutatóCentrum

A KutatóCentrum 2003-ban alakult piackutató vállalkozás, 2011-től önálló cégként működik, azóta végez rendszeresen kutatási és tanácsadási projekteket külföldi és belföldi megbízók részére egyaránt. Több, mint 1000 sikeres projekt – köztük íz-, csomagolás- és koncepciótesztek, imázsvizsgálatok, naplós kutatások – elméleti és gyakorlati tapasztalatával a hátunk mögött, hatékony és ügyfélközpontú gondolkodás jellemzi munkánkat. Online adatfelvételi módszerekben a magyar piac meghatározó szereplője vagyunk, a legnagyobb online panelmintát gondozzuk. Marketing-automatizációs megoldásainkkal az elsők között léptünk piacra, emellett folyamatosan fejlesztjük online szolgáltatásainkat és eszközeinket.

Csapatunkban igen széleskörű a szakmai orientáció; a technikai hátteret fejlesztők, programozók biztosítják, míg az elemzéseket marketing, közgazdász és szociológus szakemberek készítik. Célunk, hogy egyedi megoldásainkkal és lényegre törő szemléletünkkel minél hatékonyabban és gyorsabban választ adjunk Ügyfeleink kutatási és marketing kérdéseire.

KUTATÓPONT
A Kutatópont Kft. 2010 tavaszán alakult professzionális piac- és véleménykutató vállalkozás. A cég munkáját saját modern call centerrel és szakmailag felkészült kérdezőbiztosokkal végzi. Színvonalas adatfelvételt, alapos elemző szolgáltatást biztosítunk, amely megbízóink elvárásait figyelembe véve pillanatképet ad a piaci környezetről, vagy a megkérdezettek és az általuk reprezentált társadalmi csoport véleményéről, annak háttérösszefüggéseiről. Elemzőink az elmúlt években kiterjedt tapasztalatokat gyűjtöttek össze a piaci és a közéleti kutatások terén.
MAST

A M.Á.S.T. Piac és Közvéleménykutató Társaságot 1996-ban hozta létre az ország legrégebbi piackutató intézetének üzletág-igazgatója és három vezető kutatója annak érdekében, hogy a legkorszerűbb munkaszervezési megoldások révén, fajlagosan alacsony költségek mellett magas színvonalú marketing szolgáltatásokat tudjon kínálni ügyfeleiknek.Társaságunk tagjai a kutatási területek legszélesebb körében szereztek gyakorlati tapasztalatokat és ezeket most együttesen próbáljuk Megbízóink szolgálatába állítani. A kutatási módszerek ilyen módon létrejövő legszélesebb választékát tudjuk jövőbeni partnerünknek ajánlani. A M.Á.S.T. egyik kiemelt jellemzője a módszertani és tematikus sokszínűség mellett a nagymértékű alkalmazkodókészség és rugalmasság, amivel minden felmerülő problémára igyekszik a lehető leggyorsabban reagálni és a munkát magas színvonalon elvégezni.

MEDIAMETER
A Mediameter 2012-ben alakult hazai tulajdonú vállalkozás. A médiakutató cég tagja a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME) által, az országos rádiós hallgatottságmérés lebonyolítására kiírt pályázatát elnyerő konzorciumnak.
Óbudai Egyetem
Az Óbudai Egyetem (rövidítve OE) 2010-től egyetemi rangot nyert állami felsőoktatási intézmény Budapesten. Elődje a Budapesti Műszaki Főiskola , amely a Bánki Donát, Kandó Kálmán és Könnyűipari Műszaki Főiskola összevonásával jött létre. Az egyetemen 12 alapszak, 7 mesterszak és 3 doktori iskola működik, az összhallgatói létszám 13000 fő.
SzocioGráf
A Szocio-Gráf Piac- és Közvélemény-kutató Intézet 1991-ben alakult. Az alapító tagjai egyetemi oktatók voltak, szociológiai, közgazdasági végzettséggel. 1993-ban léptünk ki a marketingkutatás területén a helyi keretekből, azóta is elsősorban a marketingkutatásban tevékenykedünk, de emellett vannak politikai, médiakutatási és szociológiai, társadalomtudományi kutatásaink is.
TREND INTERNATIONAL
A Trend International Market Research Kft. sok éves hazai és nemzetközi tapasztalattal végez az ügyfelek egyedi igényeire szabott piackutatást, mind kvalitatív, mind kvantitatív formában. A precíz, pontos terepmunka mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai javaslatokat tartalmazó elemzésre.