2008. 09. 29.
A Szövetség tagjai

Hitvallás
A PMSz 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy a piackutatási szakmát fejlessze, jó hírnevét megőrizze. Törekszik annak bizonyítására és közismertté tételére, hogy a szervezeti tagság garanciát jelent a kutatási eredmények tudományos megalapozottságra és a kutatás hitelességére. www.pmsz.org
Impresszum
Kiadja a Piackutatók Magyarországi Szövetsége
I. évfolyam, 8. szám -
2008. szeptember


Ha a témába vágó híre, információja van, kérjük, küldje el a pmsz@pmsz.org címre.

PMSZ Hírlevél

Szakmai újdonságok a piackutatás területéről

KONFERENCIÁK A PMSZ TÁMOGATÁSÁVAL

Prof. Naresh K. Malhotra a Piackutatás Napja 2008 konferencián

Fogyasztói kutatás - fogyasztói insight - döntéselőkészítés

A PMSZ szakmai támogatásával megrendezésre kerülő konferencián kutatók és ügyfeleik közös esettanulmányokban mutatják be, hogyan segítik a gyakorlati döntéseket a piackutatás legújabb módszerei.

A rendezvény igazi kuriózumot kínál: a nyitóelőadást International Marketing Research címmel Prof. Naresh K. Malhotra (Georgia Institute of Technology), a szakma alapművének számító Marketingkutatás c. könyv szerzője tartja a napokban megjelenő legfrissebb kiadást is bemutatva (a részvételi díj a könyv egy példányát is tartalmazza).

2008. október 1., Budapesti Corvinus Egyetem

Szerettel várjuk a konferencián! Jelentkezzen még ma a
http://marketing.uni-corvinus.hu/konferencia.html oldalon!


Internet Hungary 2008

Az idei mottó: 2010-re megkerülhetetlen

Ma már több mint 3,5 millió ember internetezik hazánkban. 2010-re 4,5 millióan lesznek! Éppen ennyien adják le a voksukat egy választáson... 2010-re nagykorúvá válik a "netgeneráció", de az idősebb korosztály sem tűnik el... A kedvelt célcsoportok korhatárai az internetnek köszönhetően kitolódnak. 2010-re online megjelenés nélkül nem lesz hatékony üzlet. 2010-re nem lehet választást nyerni aktív internetes jelenlét nélkül. Ez már nem úri huncutság!

A szakmai körökben évről évre nagy érdeklődéssel várt rendezvényen részt vesznek a magyar gazdasági élet képviselői, a hazai és multinacionális nagyvállalatok döntéshozói, a bankszektor vezető szakemberei, a marketing, pr- és kommunikációs cégek vezetői, médiaszakemberek az írott és az elektronikus sajtó területeiről, a jogi irodák, a piac- és közvélemény-kutató intézetek, közintézmények és minisztériumok vezetői, kommunikációs munkatársai.

A PMSZ szakmai támogatóként ajánlja a konferenciát kutatók és ügyfeleik figyelmébe.

2008. október 14-15., Club Tihany
Információk, program és jelentkezés: www.internethungaria.hu