Budapest Calling – III. Nemzetközi Call Center Szakkiállítás

Immár harmadik alkalommal rendezik meg idén októberben a call center szakma legjelentősebb eseményét a Budapest Calling - Nemzetközi Call Center Szakkiállítást. A Humán Erőforrás Alapítvány (HEA) által szervezett rendezvény szakmai partnere a Piackutatók Magyarországi Szövetsége. Az eseményre idén minden eddiginél több látogatót és kiállítót várnak, ezzel is bizonyítva, hogy a call center szolgáltatások terén Magyarország komoly tényezővé válhat.

Az eseményen nagy számban képviseltethetik magukat a szakma hazai, illetve külföldi cégei, ügyfélszolgálati vezetői és szakemberei. A nemzetközi esemény kiváló alkalmat biztosít az innovációk bemutatására, tapasztalatcserére, új üzleti és személyes kapcsolatteremtésre. 

A Budapest Calling rendezvénysorozat az elmúlt két évben igazolta létrehozói szándékát, és a hazai elektronikus szolgáltatói szegmens meghatározó rendezvényévé vált. Az idén immár harmadik ízben megrendezendő kiállítás célja, hogy felemelje és bemutassa a call és contact center szakmát annak teljességében és a megfelelő irányban alakítsa a szakmával kapcsolatos, néha téves percepciókat.

A tavaly októberi rendezvényen 300 cég képviseltette magát, idén ezt a számot már jóval túllépték az érdeklődők és több, mint 500 vállalat megjelenésére lehet számítani, ami bizonyítja a kiállítás szakmán belüli elfogadottságát. A növekvő igény miatt idén októberben nagyobb helyszínen, a Hungexpo A pavilonjában rendezik meg a kiállítást, amire mintegy 2500 hazai és külföldi látogatót várnak a szervezők.

„2012-ben még több szakmai látogatót vonzó, komplex megjelenést kínálunk a kiállítóknak, hogy üzeneteiket eljuttathassák a hazai és nemzetközi vállalatok, intézmények döntéshozóihoz, a call center szakma főszereplőihez (vezetőkhöz, beszerzőkhöz, beszállítókhoz). Folytatódik a nagy sikerű Business Study tour, új elemként idéntől pedig a kiállítás területén elérhető a Speed lead, amely előre meghatározott témákban, és időtartamra köti össze a vevőt az eladóval, bízva a jövőbeli sikeres együttműködésben. Szintén újdonság, hogy a kiállítás alatt több, mint 50 szakmai előadás is lesz, valamint, hogy a szakma nagy neve Vincent Vanden Bossche és számos vezető technológiai fejlesztő cég (Avaya, Genesys, Cisco, illetve a hazai piacon komoly részesedéssel rendelkező magyar  TCT)  szimpózium keretében tárják a jelenlévők elé a szakma újdonságait”- mondta el Tóth Éva Mária, a kiállítást rendező Humán Erőforrás Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A Budapest Calling – Nemzetközi Szakkiállítás legfontosabb megkülönböztető jegye a hasonló kiállításokkal szemben, hogy egy komplex folyamatot mutat be, vagyis nem kizárólag szakma-, hanem szolgáltatás-, és megoldás orientált kiállítás.

A Budapest Calling – Nemzetközi Szakkiállítás számos szektort és szakterületet érint az ott kínált szolgáltatások bemutatásával. Ilyen többek között az IT, a HR, a marketing, az erőforrás desztináció, a business-profitabilitás, az infrastruktúra, a hardver piac valamint a civil szervezetek. A szervezők pályakezdőknek és fogyatékkal élőknek is munka- és karrierlehetőséget kívánnak biztosítani, ugyanis a válság évei alatt a call és contact center szakma folyamatosan bővülő emberi erőforrás igénnyel működik, jelenleg is több ezer új betöltetlen állás van ebben a szektorban Magyarországon.

Az idei három napos rendezvénnyel a szervezők a szakkiállítás jövőbeni regionális terjeszkedését, és a régió első számú call és contact center szakkiállítássá válását kívánják megalapozni. A magyarországi call centerek minőségben, szolgáltatási portfólióban, technológiában is felveszik a versenyt a nemzetközi szolgáltatókkal.

További információért keresse Tóth Éva Máriát a Humán Erőforrás Alapítvány kuratóriumának elnökét a 06-20-964-3062-es telefonszámon vagy az ugyvezeto@hea.hue-mail címen.

A rovat további cikkei