Ügyfeleknek

Oldal szerkezet: 
2 hasáb (alapértelmezett)

A Piackutatók Magyarországi Szövetsége a hazai kutatói szakma képviseleti és önszabályozó szervezete. Tevékenységünkben kutatóknak és ügyfeleknek egyaránt irányt mutatunk, és fórumot teremtünk a párbeszédre.

Tagjaink a nemzetközi és hazai sztenderdeknek megfelelően működve biztosítékot nyújtanak az ügyfeleknek a szakmai és etikai szabályok megfelelő alkalmazására.

A PMSZ az ESOMAR kutatói világszervezet hazai partnereként részt vesz a szakmai szabályok és ajánlások kialakításában, és honosítja az útmutatásokat, hozzáférhetővé téve ezeket az iparág és a megrendelői oldal számára. Tagjaink és ügyfeleik első kézből kapják meg az útmutatásokat, a hazai viszonyokhoz igazodó kiegészítések, illetve szakmai konzultáció lehetőségével.

 

A Szövetség párbeszédet tart fent a kutatói és a megbízói oldal között, elősegítve az PMSZ-tagok és ügyfeleik folyamatos szakmai fejlődését.

 

A PMSZ célja a kutatás elismertségének erősítése és sikeres, hatékony alkalmazásának elősegítése. Hisszük, hogy a kutatás az üzleti döntéseket megalapozó stratégiai eszközként alapvető érték a Megrendelő számára, olyan befektetés, amely többszörösen megtérül.

Tagjaink aktív közreműködésével törekszünk a szakma önszabályozó rendszerének fenntartására és a kutatási iparág hírnevének növelésére. Vitás kérdésekben szakvéleményekkel és állásfoglalásokkal segítjük a megbízók és a kutatók együttműködését.

 

A piackutatási iparág képviselőjeként együttműködünk a kutatáshoz kapcsolódó és marketinges szakmai társszervezetekkel.

 

Forduljon hozzánk, ha

  • szakmai iránymutatásra, segítségre, konzultációra van szüksége – szakértőink készséggel állnak rendelkezésére;
  • kutatócéget keres – tagszervezeteink között megbízható partnereket talál;
  • informálódni kíván a kutatást érintő szabályokról – honlapunkon megtalálja az útmutatókat és ajánlásokat;
  • szakmai vagy etikai kérdése, vitája van – tanácsadással, szakvéleménnyel, állásfoglalással segítjük.

 

Kapcsolat:

Takács Mirtill
főtitkár
e-mail: fotitkar@pmsz.org
telefon: +36 20 935 2690

 

Tagszervezetek