Jövő a jelenben - Kutatás 2014 Konferencia

Harmadik születésnapját ünnepli a Kutatás konferencia, ahol immár hagyomány a széles értelemben vett piackutató szakma megjelenése, a kutatásokat használó marketingesek, vállalati kutatók és kutató ügynökségek részvétele.

Sokat hallani a jelentős nemzetközi kutatás-módszertani trendekről. Ismert, hogy az online kutatási közösségek az egyik leggyorsabban növekvő módszertani szegmens. Egyre elterjedtebb a mobiletnográfia, a virtuális vásárlás, az applikáció alapú kutatás és a neuromarketing, népszerű és továbbra sem magyarított kifejezés a big data és a gamification. A sor természetesen hosszú, csupa modern, izgalmas lehetőség a kíváncsi kutatók számára. Ám adódik a kérdés: a fejlett világban a kutató szakma által magasra emelt, és a kutatásvásárlók által valóban igényelt megoldások jelen vannak-e Magyarországon? Egyáltalán, miben különbözik a piackutatás kultúra itt és az etalonnak tekintett fejlett piacokon?

A Kutatás 2014 konferencia vezérgondolata a modern, előremutató, úttörő kutatási témák és módszertanok bemutatása, a konferencia előadói pedig tényleges magyarországi megvalósításokról és tapasztalatokról számolnak be.

A Kutatás 2014 konferencia részletes programja és a jelentkezési lap a liken érhető el: 

http://www.mediapiac.com/konferencia/Kutatas-2014/27/
A rovat további cikkei